Clicky

James Webb Space Telescoop | Space

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit Space

De James Webb Space Telescope (JWST), genoemd naar de voormalige NASA-beheerder James E. Webb, belooft een baanbrekende stap voorwaarts te zijn in ons begrip van het universum. Deze geavanceerde telescoop, gepland voor lancering in december 2021, is ontworpen om te functioneren in de infrarode golflengten, waardoor het diep in de kosmos kan kijken en objecten kan bestuderen die eerder voor ons verborgen waren.

De James Webb Space Telescope wordt de opvolger van de Hubble Space Telescope en belooft nieuwe inzichten te bieden in de vorming van sterren en sterrenstelsels, de chemie van planeten en manen, en zelfs de atmosferen van exoplaneten. Het observatorium is uitgerust met een grote spiegel en geavanceerde instrumenten die het in staat zullen stellen om enkele van de meest intrigerende en complexe vraagstukken in de astronomie op te lossen.

Een van de meest opwindende aspecten van de James Webb Space Telescope is dat het ons in staat zal stellen om verder en dieper in het heelal te kijken dan ooit tevoren. Hierdoor kunnen wetenschappers en astronomen fenomenen bestuderen die dateren uit de vroege geschiedenis van het universum. Deze telescoop heeft het potentieel om enkele van de grootste mysteries van het universum op te helderen en onze kennis van de kosmos te vergroten. Het is een opwindende tijd voor ruimtewetenschap, aangezien we ons voorbereiden op de onthullingen die de James Webb Space Telescope ons zal brengen.

Webcam James Webb Space Telescoop

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk