Clicky

Giresun | Turkije

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit Turkije

Giresun, gelegen aan de kust van de Zwarte Zee in Turkije, betovert bezoekers met zijn natuurlijke schoonheid en historische charme. De stad is omgeven door weelderige groene bergen en kijkt uit over de diepblauwe wateren van de Zwarte Zee.

De stad Giresun heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude Griekenland. Haar oude naam, Kerasous, weerspiegelt de oorsprong van de kersen, waarvoor de regio nog steeds bekend staat. Elk jaar in juni vindt het Giresun Kersenfestival plaats, waar lokale kersen in overvloed te vinden zijn.

Het Giresun-kasteel, hoog oprijzend boven de stad, biedt niet alleen historische inzichten maar ook een panoramisch uitzicht op de stad en de Zwarte Zee. Aan de kustlijn kun je de karakteristieke Giresun-eilandjes zien, zoals Aretias, dat bekend staat om zijn prachtige natuur en historische overblijfselen.

Voor degenen die van de natuur houden, biedt de Giresun-provincie een overvloed aan groene landschappen, zoals het Espiye Zwarte Zee Natuurreservaat en het Giresun Plateau. Daarnaast trekken de traditionele houten huizen in de districten Tirebolu en Görele de aandacht van bezoekers.

Giresun, met zijn combinatie van geschiedenis, natuurlijke pracht en culturele rijkdom, is een unieke bestemming die de diversiteit van Turkije weerspiegelt.

Webcam GiresunLigging van deze livestream webcam

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk