Clicky

Funchal | Portugal

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit Portugal

Funchal, de hoofdstad van het Portugese eiland Madeira, is een betoverende bestemming die de perfecte mix biedt van natuurlijke schoonheid, geschiedenis en moderne flair. Gelegen aan de zuidkust van het eiland, wordt Funchal omarmd door weelderige bergen en de glinsterende Atlantische Oceaan.

Het historische centrum van Funchal is doordrenkt van charme, met geplaveide straten, kleurrijke bloemenmarkten en sfeervolle pleinen. Hier vind je de imposante kathedraal van Funchal, een architecturaal juweel dat dateert uit de 15e eeuw.

De stad staat bekend om haar levendige markten, waaronder de Mercado dos Lavradores, waar lokale producten, bloemen en ambachten te vinden zijn. De haven van Funchal is een bruisende plek, omringd door gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van verse vis en lokale specialiteiten.

Een must-visit is de Monte-palmentuin, bereikbaar met de schilderachtige kabelbaan. Hier ontdek je een weelderige botanische tuin met exotische planten en een adembenemend uitzicht over de stad en de oceaan. Voor avontuurlijke reizigers biedt de levadawandeling naar Curral das Freiras een onvergetelijke ervaring te midden van spectaculaire natuur.

Funchal viert ook het beroemde bloemenfestival, waar kleurrijke bloemendecoraties de straten opfleuren. Kortom, Funchal is een bestemming die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zal bekoren, met haar warme klimaat, vriendelijke bevolking en diverse attracties.

Webcam FunchalLigging van deze livestream webcam

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk