Clicky

New York - Time Square | USA

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit USA

Times Square, het kloppende hart van New York City, is een van de meest iconische plekken ter wereld. Deze drukke, adembenemende plek staat bekend om zijn schitterende billboards, eindeloze stroom van mensen en energie die 24 uur per dag doorgaat.

Het plein, gelegen in het Theater District van Manhattan, is genoemd naar The New York Times, die hier in 1904 zijn hoofdkantoor vestigde. Vandaag de dag is Times Square een symbool van entertainment, reclame en de bruisende diversiteit van de stad.

Wat Times Square echt bijzonder maakt, zijn de gigantische elektronische billboards die de gevels van de omliggende gebouwen bedekken. Deze enorme schermen projecteren kleurrijke advertenties, nieuwsberichten en artistieke displays, wat het plein zijn karakteristieke neonverlichting geeft. Het is vooral indrukwekkend 's nachts wanneer de hele ruimte baadt in een zee van licht.

Times Square is de thuisbasis van vele iconische Broadway-theaters, waar wereldberoemde producties en musicals worden opgevoerd. Het is een plek waar kunst, cultuur en commercie samenkomen, en het is een must-visit voor theaterliefhebbers.

Daarnaast is Times Square de locatie van de beroemde balval die wordt neergelaten om het nieuwe jaar in te luiden tijdens de jaarwisseling, een evenement dat wereldwijd wordt uitgezonden en miljoenen mensen trekt.

Het plein is ook omgeven door talloze winkels, restaurants en bars, waardoor het een ideale plek is om te winkelen, te dineren en te genieten van de bruisende sfeer van de stad die nooit slaapt.

Of je nu overdag komt om de levendige atmosfeer te ervaren of 's nachts om te genieten van de schitterende verlichting, Times Square is een plek die je niet mag missen tijdens een bezoek aan New York City. Het is een symbool van de dynamiek, creativiteit en onvermoeibare energie die deze metropool zo uniek maakt.

Webcam New York - Time SquareLigging van deze livestream webcam

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk