Clicky

Amalfi kust | Italie

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit Italie

Amalfi, gelegen aan de prachtige Amalfikust in Italië, is een charmante en historische kuststad die de harten van bezoekers steelt met zijn spectaculaire uitzichten en authentieke sfeer. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bezienswaardigheden zijn onder andere de prachtige kathedraal van Sint-Andreas, een indrukwekkend voorbeeld van Zuid-Italiaanse architectuur, en het Arsenale della Repubblica, een historische scheepswerf. De schilderachtige straten en trappen van de stad leiden je naar gezellige restaurants, boetiekjes en cafés waar je kunt genieten van de lokale keuken en de beroemde limoncello-likeur.

De natuurlijke schoonheid van de omgeving is verbluffend, met steile kliffen die in de Tyrrheense Zee duiken en een weelderig landschap van citroenboomgaarden en wijngaarden. Toeristen kunnen genieten van wandelingen langs de kust, boottochten langs de kustlijn en ontspannen op de prachtige stranden.

Amalfi is een romantische bestemming met een tijdloze aantrekkingskracht, en het is de perfecte plek om de Italiaanse cultuur, geschiedenis en natuurlijke pracht te ervaren. Het is geen wonder dat het een van de meest gewilde bestemmingen aan de Amalfikust is.

Webcam Amalfi kust

【LIVE】 Webcam Amalfi | SkylineWebcamsLigging van deze livestream webcam

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk