Clicky

Middelkerke | Belgie

Bekijk hier andere live webcams en livestreams uit Belgie

Middelkerke: Strandplezier aan de Belgische Kust

Middelkerke is een charmante badplaats gelegen aan de prachtige Belgische kust. Met zijn uitgestrekte zandstranden, gezellige sfeer en diverse bezienswaardigheden, trekt deze kustgemeente jaarlijks talloze toeristen die op zoek zijn naar ontspanning en vermaak.

Geografisch gezien ligt Middelkerke in de provincie West-Vlaanderen, en het wordt omringd door andere populaire kustplaatsen zoals Oostende en Nieuwpoort. De uitgestrekte stranden van Middelkerke behoren tot de breedste van België en bieden de perfecte omgeving om te zonnebaden, te zwemmen, of te genieten van lange wandelingen langs de waterlijn.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Middelkerke is de imposante "Rotary Zwin" -een kunstwerk dat bestaat uit tien gigantische windturbines langs de kustlijn, dat niet alleen een indrukwekkend schouwspel biedt, maar ook groene energie genereert voor de regio. Deze moderne installatie vormt een interessant contrast met de natuurlijke schoonheid van de zee en de duinen.

Voor liefhebbers van architectuur en geschiedenis heeft Middelkerke enkele prachtige Belle Époque-villa's die herinneren aan de gloriedagen van de badplaats in de 19e en vroege 20e eeuw. Deze elegante huizen zijn kenmerkend voor de stijl van die periode en dragen bij aan de unieke sfeer van de stad.

Voor degenen die van vermaak houden, biedt Middelkerke een bruisend cultureel leven met evenementen en festivals gedurende het hele jaar. Het Casino Middelkerke is een populaire trekpleister voor gokliefhebbers, maar het biedt ook regelmatig concerten en entertainment.

Culinaire genieters zullen ook in Middelkerke blij zijn. Langs de kust vind je talloze restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van verse zeevruchten, heerlijke Belgische wafels en andere lokale lekkernijen.

Middelkerke is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie aan zee, waar je kunt genieten van het strand, de lokale cultuur en de warme gastvrijheid van deze prachtige kustplaats. Of je nu op zoek bent naar actie en avontuur of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, Middelkerke heeft voor elk wat wils en biedt een heerlijke vakantie-ervaring aan de Belgische kust.

Webcam MiddelkerkeLigging van deze livestream webcam

Landen

We heben live streams en live webcams van over de hele wereld.

Kijk

Snowcams

Bekijk een livestream van je favoriete ski oord vanover de hele wereld.

Kijk

Themas

We hebben de livestreams ook gebundeld per thema om een mooi overzicht te krijgen.

Kijk

Treinen

Zot van treinen ? Bekijk hier enkele webcams en livestreams van stations en treinsporen

Kijk

Harbour

Altijd is er beweging in een haven. Bekijk hier enkele livestreams uit grote en kleine havens

Kijk

Constructie

Bekijk hier enkele kleine en grote constructiesites en bouwplaatsen over heel de wereld.

Kijk